Astrid de Jong Bruidsfotografie

Werk Windsingel 15 Tholen 4691 DB Telefoon werk: 0612051336 Website: www.astriddejongbruidsfotografie.nl
Foto van Astrid de Jong Bruidsfotografie

Biografische informatie

Als fotograaf geef ik mijn hart en ziel, voor die ene dag, voor ieder bruidspaar, iedere keer weer. Ik voel me erg betrokken en ik wil dan ook het beste uit ieder bruidspaar halen.

Het vastleggen van liefde, romantiek en gezelligheid is mijn uitgangspunt. Op ongedwongen wijze leg ik de mooiste dag van jullie leven vast en met oog voor detail en spontaniteit maakt dit mijn trouwreportages puur en persoonlijk.

Die dag zijn jullie het middelpunt, maar ook jullie familie en vrienden zorgen ervoor dat jullie dag een speciale glans krijgt en zullen ook in jullie reportage terug te vinden zijn. Natuurlijk leg ik alle officiële momenten vast, maar ik ben ook gespitst op de onverwachte momenten om jullie heen.

Iedere foto roept een herinnering op en het album zal een prachtig verslag van jullie huwelijksdag zijn zoals deze in werkelijkheid was, met ouders, broers en zussen, familie en vrienden. Details, mooie portretten en vooral de bijzondere en gelukkige momenten met de mensen waar jullie van houden. Het album is dan ook meer dan een sluitstuk van de begroting.

De gewenste aanpak zal voor ieder bruidspaar weer anders zijn: de ene keer heel ingetogen of romantisch; een andere keer tijdloos of juist lekker eigenwijs. Dat vraagt van mij als fotograaf inlevingsvermogen en vertrouwen en (een beetje lef) van beide kanten. Voor een goed eindresultaat is het dan ook heel belangrijk dat er een klik is, want een goede bruidsreportage maak ik niet alleen maar samen met jullie.

Daarom nodig ik een bruidspaar altijd minimaal 2x uit voor een gesprek, het eerste is een oriënterend gesprek en in het tweede en de daarop volgende gesprekken worden we vriendjes.

Ik doe alles voor een goede voorbereiding: vooraf ga ik altijd eerst de door jullie gekozen locatie om de reportage te maken bezoeken en als jullie dat leuk vinden doe ik dat samen met jullie en bespreken we de mogelijkheden.

Mochten jullie na bovengenoemde informatie belangstelling hebben dan nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend gesprek op een door jullie gekozen dag/avond en tijdstip. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreek ik graag jullie wensen, want alles is mogelijk.

Ook een préwedding shoot is mogelijk. Op een door jullie gekozen lokatie kunnen we alvast een kleine reportage maken om vast in de stemming komen.

Verder kunnen jullie ook bij mij terecht voor fotoʼs voor jullie trouwkaart en behoren ook bedankkaartjes tot de mogelijkheden.

Categorieën Fotografie