Cake and More

Thuis Koningshof 6 Hoevelaken 3871 DA Telefoon thuis: 0620533257 Website: www.cakeandmore.nl
Foto van Cake and More

Biografische informatie

Cake and More is een cake design studio, gespecialiseerd in luxe en eigentijdse bruidstaarten. Stoer maar romantisch, ontspannen maar elegant, hip maar tijdloos – dat zijn wij. Alles draait om perfectie tot in de kleinste details, bijvoorbeeld door de eigentijdse vorm, prachtige handgemaakte suikerbloemen of een uniek en persoonlijk ontwerp. Alles vers gebakken volgens eigen recepten met de beste ingrediënten.

Een bruidstaart gemaakt met liefde en passie. En dat proef je!

Wij begrijpen dat een belangrijk en bijzonder moment als jullie bruiloft een zeer speciale taart verdient, en daarom doen wij er alles aan om de bruidstaart van jullie dromen te creëren.

De bruidstaart kan volledig in de stijl van jullie bruiloft worden gemaakt en wordt samen met jullie ontworpen. Er zijn tenslotte vele mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak. Door middel van een bruidsproeverij kunnen wij samen jullie wensen zo goed mogelijk in kaart brengen.

Ons doel is dan ook om een unieke bijdrage te leveren aan jullie onvergetelijke dag.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens een kijkje op onze website en vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan of maak een afspraak voor een luxe proeverij waar we jullie wensen vorm kunnen geven.

Categorieën Beursdeelnemer, Bruidstaarten, TB on Tour Utrecht
Update 5 maanden geleden