Cake Queen

Thuis Daam Fockemalaan 22 Amersfoort 3818 KG Telefoon thuis: 0648772460 Website: www.cakequeen.nl
Foto van Cake Queen

Biografische informatie

Op jullie mooiste dag mag natuurlijk een mooie, bijzondere en persoonlijke bruidstaart niet ontbreken. Cake Queen is gespecialiseerd in het maken van bruidstaarten, cupcakes & sweettables. Alles wordt door ons met veel passie en creativiteit ontworpen en bereid. Wat voor wensen jullie ook hebben, eigenlijk alles is mogelijk en niets is te gek! Wij zien geen problemen, maar juist uitdagingen.

Afspraak Bruidsproeverij

Het bepalen van de smaak en het ontwerp gebeurt tijdens een bruidsproeverij in onze cakestudio. Onder het genot van een heerlijke “bruidsproeverij” en koffie/thee worden jullie wensen omtrent jullie bruidstaart besproken. Uit diverse smaken kan een keuze worden gemaakt. Hebben jullie op jullie dag een bepaalde kleurstelling of thema, of laten jullie liever details uit jullie trouwkaart terugkomen in de bruidstaart, alles is namelijk mogelijk. Op deze manier kunnen jullie dus jullie eigen persoonlijke bruidstaart samenstellen. Wij zullen een schets maken van hoe jullie bruidstaart eruit komt te zien. Kosten van de bruidsproeverij zijn € 25,00 (2 personen). Wanneer jullie besluiten de taart door ons te laten verzorgen, zullen deze kosten weer in mindering worden gebracht.

Prijzen bruidstaart & cupcakes

De prijs van een bruidstaart gaat vanaf € 4,50 per persoon, afhankelijk van jullie wensen is er een meerprijs van toepassing. Hierbij kunnen jullie denken aan o.a. verse of handgemaakte bloemen en toppers die op uw taart worden aangebracht. Daarnaast is het ook mogelijk bruidscupcakes voor u te verzorgen, deze gaan vanaf € 2,50 per persoon. Een combinatie van een bruidstaart met cupcakes is natuurlijk ook mogelijk, deze kunnen dan op elkaar worden afgestemd.

Sweettables

Wij verzorgen ook “Sweettables”. Een mooie, gezellige tafel aangekleed in dezelfde stijl als jullie bruidstaart en/of cupcakes met o.a. prachtige koekjes, macarons, cakepops & chocolollies. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Bedankjes

Nog op zoek naar bedankjes, ook deze kunnen wij voor jullie verzorgen denk hierbij bijvoorbeeld aan mooi gedecoreerde koekjes, chocolollies of overheerlijke bonbons verpakt & desgewenst voorzien van een kaartje & lintje.

Enthousiast geworden, maak dan snel een afspraak voor zo’n heerlijke proeverij en kom langs in onze cakestudio in Amersfoort.

Categorieën Bruidstaarten