Carla Couture

Thuis Carla Couture Rustoordlaan 45-A Eefde 7211 AW Telefoon thuis: 0575469034 Website: www.carlacouture.nl
Foto van Carla Couture

Biografische informatie

Een keuze maken is niet altijd even gemakkelijk, zo weet ik uit ervaring. Denk je aan couture? Aan een handgemaakte jurk, speciaal voor jou ontworpen? Dan kan ik je wellicht verder helpen.

Mijn naam is Carla Pannen

de vrouw achter Carla Couture. Ik ontwerp prachtige jurken om in te trouwen, te feesten en om mooi in te zijn. Je komt mijn kleding dan ook tegen op bruiloften, maar ook op feesten, gala’s en optredens. Mijn werkwijze? Ik kijk niet alleen door de ogen van een vakvrouw, maar ik wil vooral begrijpen wat voor jou belangrijk is. Dat zie je namelijk altijd terug in het resultaat: een unieke, handgemaakte jurk, waarin jij je mooi en zeker voelt.

we persoonlijk kennismaken, doen we dat in mijn atelier in Zutphen. Een inspirerende omgeving, waar je verschillende ontwerpen kunt bekijken en vergelijken. Uiteraard werken we met pasmodellen. Samen praten we over wie jij bent, wat jouw bruiloft voor je betekent en wat jouw ideale jurk is. Die jurk kan natuurlijk ook een topje met een rok zijn, of een hippe jumpsuit, of een pak.

Passessies, ook buiten werktijd

Het atelier aan huis maakt dat ik flexibel met mijn tijd om kan gaan. Fijn, want menig bruid is overdag een hardwerkende, drukbezette vrouw. Je bent ook in de avonden en de weekenden welkom voor de passessies. En neem gerust familie of vriendinnen mee; dan wordt het doorpassen een feestje op zich! Er is volop parkeergelegenheid voor de deur.

Categorieën Bruidsmode, Kasteel Cannenburch 2018