Chantelle Alyssa Haar & Make-up

Thuis Veenendaal Telefoon thuis: 0651689109 Website: www.chantellealyssa.com
Foto van Chantelle Alyssa Haar & Make-up

Biografische informatie

Je gaat trouwen, gefeliciteerd!

Je bent druk jullie grote dag aan het voorbereiden om er een geweldig mooie bruiloft van te maken. Alleen de voorpret van alles tot in de puntjes regelen is al genieten. Natuurlijk wil je er op zo’n dag op je allerbest uitzien. Als je haar en make-up goed zitten voel je jezelf mooi en dat zorgt ervoor dat je zult stralen op jullie huwelijksdag.

Proefkapsel en proefmake-up
Je trouwdag wil je natuurlijk ontspannen en onbezorgd beginnen. Om stress en verrassingen te voorkomen is het fijn om van te voren precies te weten wat we gaan doen op de huwelijksdag. Daarom is het altijd verstandig een proefsessie te doen. Deze proefsessie zal ongeveer 6-8 weken voor de trouwdag plaatsvinden. Tijdens deze sessie ga ik samen met jou kijken naar jouw wensen en mogelijkheden. We nemen uitgebreid de tijd om wat jij mooi vind en wat bij jou past om te toveren in jouw perfecte look voor de grote dag. Ik vind het belangrijk dat zowel het bruidskapsel en bruidsmake-up jou en je jurk flatteren en de mooiste punten van jouw uiterlijk accentueren om jou tot de allermooiste bruid maken.

De grote dag
Op de dag zelf weten we precies wat we gaan doen dus beginnen we ontspannen aan jouw grote dag. Natuurlijk zie je er prachtig uit maar belangrijker nog is dat de look bij jouw persoonlijkheid past en jij je de mooiste versie van jezelf voelt. Daarnaast zorg ik er natuurlijk voor dat jouw haar en make-up de hele dag perfect zal blijven zitten. Mocht je voor de avond je haar anders willen dragen of je make-up wat zwaarder aangezet willen hebben is het mogelijk dat ik naar de locatie kom voor een touch-up.

Daggasten
De mensen om je heen willen er natuurlijk ook goed uitzien op jouw huwelijksdag. Daarom is het mogelijk om ook het haar en of de make-up te doen van enkele daggasten. Dus als je (schoon)moeder, zussen of vriendinnen ook mooi en verzorgd voor de dag willen komen zijn daar ook mogelijkheden voor.

 

Categorieën Beauty