CHEFFI’S PASTRIES & PARTIES

Thuis Symfoniestraat 89 Nijmegen 6544 TC Telefoon thuis: 0641924749 Website: www.cheffispastries.com
Foto van CHEFFI’S PASTRIES & PARTIES

Biografische informatie

BEDRIJF GEBOREN UIT PASSIE

Hallo! Ik ben Inès Cheffi en ik ben de trotse eigenares van Cheffi’s Pastries. Het begon al vroeg met mijn passie. want bakken deed ik als kind al met mijn moeder, weliswaar waarschijnlijk meer het likwerk dan het bakken. Maar toen was het zaadje geplant. En met een achternaam als Cheffi kon ik natuurlijk niets anders dan mijn bedrijf Cheffi’s Pastries noemen!

MEER DAN ALLEEN BAKKEN

Bakken is natuurlijk de hoofdzaak, maar daarnaast ben ik altijd op zoek naar verschillende combinaties, bijzondere ingrediënten en waar ik deze bij lokale ondernemers kan vinden. Tijm, lavendel, steranijs, kaneel, vanille….al deze woorden betekenen voor mij duizenden verschillende recepten, combinaties en aroma’s. Een ervaring als je het proeft, een lust voor het oog en een goed gevoel daarna. Dat is voor mij taart, gebak en eten.

PERSOONLIJK

Iets bakken voor een speciale gelegenheid is zo leuk om te doen! De voorpret, voorproeven, details bespreken en een uniek product leveren, maken het enorm bijzonder voor mij. Heel mijn leven ben ik al bezig geweest met de persoonlijke details. Oog voor de final touch die het eindproduct uniek maakt.

Dit is een van de grootste reden waarom ik een bruidstaart zo graag maak. De aandacht, tijd en liefde die in een onvergetelijke bruiloft gestoken wordt, komt terug in de smaak en afwerking van de bruidstaart. Maar ook bij een bridal sweet table wordt die aandacht in de details gestoken. Oog voor detail en beleving is voor mij een tweede natuur en pas ik het liefst overal toe!

Categorieën Bruidstaarten, XL Den Bosch
Update 9 maanden geleden