Dance Street

Thuis Baarzenstraat 19 Vught 5262 GD Telefoon thuis: 073-6577297 Website: www.dancestreet.nl
Foto van Dance Street

Biografische informatie

Mooie herinneringen maken:
Jullie hebben samen iets heel speciaals te vieren! Jullie gaan elkaar het ja woord geven op de misschien wel mooiste dag uit jullie leven. Daar hoort natuurlijk een knalfeest bij. Wij zijn van mening dat jullie bruiloftsfeest echt iets onvergetelijks moet worden. Een feest waar iedereen nog lang over na zal praten. Een perfecte DJ, eventueel in combinatie met een professionele live muzikant, en de daarbij behorende licht en geluidsapparatuur zijn dan zeer essentieel!

Maken of breken:
Als bij jullie vertrouwen, kwaliteit en beleving ook in een hoog vaandel staan, zijn jullie bij Dance Street aan het juiste adres. Buiten A-merk apparatuur werken wij enkel samen met zeer professionele DJ’s en Musici. De DJ’s van Dance Street hebben allemaal jarenlange ervaring, sluiten aan bij jullie leeftijd, zijn zeer enthousiast, vrolijk en zien er verzorgd uit! Een onprofessionele DJ kan jullie feest echt breken en dat wil je niet. Met Dance Street zijn jullie echt gegarandeerd van TOP kwaliteit!

Geen vraag is te gek:
Ik neem uitgebreid de tijd om samen met jullie in gesprek te gaan om jullie wensen en voorkeuren voor het feest door te nemen. Ook geven wij regelmatig ‘Inspiratie Avonden’ bij ons op de zaak in Vught. Er zijn dan gedurende de avond demo’s te zien. Voor meer informatie omtrent onze ‘Bruiloft DJ Shows’ en ‘Inspiratie Avonden’, neem contact op met: gijs@dancestreet.nl

Ik kijk er erg naar uit jullie te ontmoeten en ben zeer benieuwd naar jullie wensen!

Feestelijke groet,

Gijs van Iersel

‘Bruiloft DJ Shows’ : http://www.dancestreet.nl/bruiloft-dj
‘Inspiratie Avonden’ : http://www.dancestreet.nl/inspiratie-avond

Categorieën Muziek en entertainment, XL Den Bosch
Update 10 maanden geleden