ECP Events

Thuis Ridderkerk Telefoon werk: 0180 420 020 Website: www.ecp-events.nl
Foto van ECP Events

Biografische informatie

Uw trouwdag is de meest belangrijke dag van uw leven. Wij vinden het een eer om een bijdrage te leveren aan deze dag! ECP Events beschikt over uniek trouwvervoer. We hebben vele oldtimers en bussen beschikbaar in alle soorten en kleuren. ECP Events onderscheidt zich vooral door ons aanbod van zeldzame en niet veel voorkomende modellen.

Uw beste partner als het gaat om het organiseren van kleine en grote evenementen! Naast onze hoofdactiviteit trouwvervoer hebben nog veel andere activiteiten.

Wij verzorgen muziekfestivals van klein tot zeer groot, verhuren koelwagens zowel met rijkoeling als met walstroomkoeling en daarnaast verzorgen wij ook voor u de artiesten voor evenementen en bruiloften! Een trouw auto huren doet u natuurlijk bij ECP Events! Wij verzorgen uw vervoer met eigen Engelse dubbeldekkers en Amerikaanse schoolbussen, dit unieke aanbod wordt aangevuld met een wagenpark van 10 oldtimers! Daarnaast verhuren wij wedding materialen zoals witte stoeltjes en aluminium bogen.

Om ons aanbod compleet te maken kunnen wij ook de logo’s, posters, drukwerk, trouwkaarten en weddingboekjes voor u verzorgen. Wij zijn uw meest complete partner voor alles wat met trouwen, evenementen, catering en promotie te maken heeft!

Wilt u een onvergetelijke trouwdag met bijzonder, mooi en betrouwbaar trouwvervoer? Bij ECP events bent u op het juiste adres. Wij helpen u graag!

Categorieën On Tour, Trouwvervoer