Fletcher Hotel De Witte Raaf

Thuis Duinweg 117 Noordwijk 2204 AT Telefoon thuis: 0252242900
Foto van Fletcher Hotel De Witte Raaf

Biografische informatie

Vier uw huwelijksdag in het sfeervolle Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Raaf in het prachtige

Noordwijk, middenin de Duin- en Bollenstreek. De uitstekende service, heerlijke keuken en mooie zalen maken van uw huwelijksdag een onvergetelijke ervaring. In directe omgeving vindt u bovendien prachtige decors voor uw huwelijksportretten.

U kunt bij ons terecht voor een huwelijksceremonie in intieme setting, maar ook voor een ceremonie in het bijzijn van 250 bruiloftsgasten, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij mooi weer is ons terras hier ook zeer geschikt voor of wat dacht u van trouwen in de duinen? Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor u wordt verzorgd.Receptie, diner en feestavond.

Wij dragen graag zorg voor de culinaire invulling van uw huwelijksdag. Heerlijke bubbels en bruidstaart tijdens het felicitatiemoment, een mooi diner samengesteld geheel naar uw wensen en uw huwelijksdag swingend afsluiten in een van onze mooie zalen.

Na uw mooiste dag geniet u van een romantische huwelijksnacht in één van onze bruidssuites. Zo geniet u samen nog even heerlijk na van uw prachtige huwelijksdag.

Ons hotel beschikt over tal van mogelijkheden voor een schitterende huwelijksdag. Bent u benieuwd en wilt u meer informatie? Bel ons: 0252-242900 of mail naar info@fletcherhoteldewitteraaf.nl

 

Categorieën Beursdeelnemer, Locaties