Fluitist Paul Smithuis

Contact: Paul Smithuis
Werk Burgvliet 26 Lelystad 8226 RE Telefoon werk: 0614485216 Website: www.paulsmithuis.com
Foto van Fluitist Paul Smithuis

Biografische informatie

CEREMONIE
Tijdens de huwelijksdag is Paul op verschillende momenten in te zetten. Één daarvan is het optreden tijdens de huwelijksceremonie. Hier onder staat beschreven hoe hij daarbij te werk gaat. Het geheel wordt als pakket voor een vaste prijs aangeboden.

AFSTEMMING:
Een optreden tijdens de ceremonie wordt geheel in samenspraak met het bruidspaar samengesteld. Het contact verloopt doorgaans per e-mail of telefonisch. Desgewenst kan er vooraf een kennismakingsgesprek worden gepland.

KEUZE REPERTOIRE:
Het bruidspaar is geheel vrij in de keuze van de te spelen werken. Één van zijn bijzondere kwaliteiten is juist die liedjes te kunnen spelen waar het bruidspaar een speciale band mee heeft.

DEMO MATERIAAL:
Om van de gekozen werken een goede indruk te krijgen ontvangt het bruidspaar een demo thuis gestuurd. Voor het instuderen van de songs worden geen extra kosten berekend. Beluister hier een groot aantal voorbeelden van wat er mogelijk is.

Categorieën Beursdeelnemer, Kasteel Cannenburch 2018, Kasteel Rosendael 2018, Kasteel Rosendael 2019, Live muziek, Wipselberg 2018, XL Den Bosch
Update 1 maand geleden