Geliefd Fotografie & Design

Contact: Everdien
Thuis Putten Telefoon werk: 0631990014 Website: www.geliefdfotografie.nl/
Foto van Geliefd Fotografie & Design

Biografische informatie

Even voorstellen:
Everdien van Winkoop, 23 lentes jong, wonend in Putten en dol op mijn grote liefde Jacco. Ik ben erg reislustig, ben dol op impulsieve dingen en doe graag leuke dingen met mijn vrienden & familie.
Sinds 2012 ben ik fotograaf en vanaf 2015 mag ik het mijn fulltime job noemen. Hoe gaaf is dat! Fotografie begon bij mij al vroeg en al snel wist ik het zeker: Dit is mijn passie en hier zou ik dolgraag mijn werk van willen maken! Per toeval werd ik gevraagd om een huwelijk te fotograferen, en vanuit daar is het grote avontuur begonnen! In de afgelopen jaren heb ik meer dan 40 huwelijken mogen vastleggen en fotografeer ik meerdere gezinnen/stelletjes en al het andere wat vast te leggen is.

Geliefd is de naam en daar ben ik onwijs trots op! God heeft mij laten zien dat ik Geliefd ben. Hoe ik mij ook voel, voor hem ben ik zijn Geliefde kind. Die liefde wil ik overbrengen. Ik zie elke fotoshoot als een feestje en zo moet het ook zijn. Geen geposeerd uurtje. Nee, een uur vol plezier waarin jullie liefde mooi tot zijn recht komt.

Ik kijk er naar uit om jullie voor mijn lens te hebben!

Categorieën Fotografie