Georgette Wekking trouwambtenaar

Thuis Hein Meyerstraat 44 Lichtenvoorde 7132 CX Telefoon werk: 0622263466 Website: www.trouwen-zoals-jullie-zelf-graag-willen.nl/
Foto van Georgette Wekking trouwambtenaar

Biografische informatie

Mijn naam is Georgette Wekking en ben sinds januari 2008 een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in een gemeente in Nederland en vanaf 1 oktober 2011 werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar.

Iets extra’s doen voor een bruidspaar, iets extra’s te kunnen toevoegen aan een huwelijksceremonie heeft mij doen besluiten om voor mezelf te beginnen.

Als ambtenaar van de gemeente ben je beperkt qua tijd en mogelijkheden om tijdens de ceremonie iets extra’s te bieden.

Stel u wilt trouwen in een voor u vertrouwde omgeving, iets wat veel gemeentes niet toestaan, hiermee bedoel ik in eigen tuin, in uw stamkroeg of misschien wel in dat prachtige kasteel in Frankrijk. Voor veel mensen kan het een belemmering zijn als blijkt dat een gemeente niet mee wil werken als het om de trouwlocatie gaat.

Hiermee werd ik vorig jaar geconfronteerd, een stel wilde heel erg graag trouwen in de tuin van de ouders van de bruid, dit omdat beide ouders overleden zijn en zij zo het idee hadden dat ze er toch bij zouden zijn, de gemeente vond dit geen goed plan en zo ben ik aan het denken gegaan, ik vind dat zulke situaties juist extra aandacht behoeven. Ze hebben mij benaderd en uiteindelijk zijn zij toch getrouwd in de tuin van hun ouders. Ik kan uw wensen vervullen als het gaat om de ceremonie die net even anders is dan gebruikelijk.

Een persoonlijk tintje geven aan de voor het bruidspaar meest belangrijke dag van hun leven vind ik een voorrecht, en ik zal er persoonlijk voor zorgen dat dit zo goed mogelijk verloopt met als hoofdmotto jullie levensverhaal en met de nodige dosis humor.

Rekening houdend met de wensen van het bruidspaar zal ik proberen om jullie dag zo goed mogelijk te laten beginnen middels een ceremonie die geheel op jullie is afgestemd. Ik zorg voor een geheel eigen verhaal, wat ik maak nadat ik goed geluisterd heb naar de wensen van het paar. Hiermee hoop ik een ontspannen sfeer te creëren, waar humor een belangrijke rol in gaat spelen.

Kortom…. jullie kunnen trouwen zoals jullie zelf graag willen.

Categorieën Trouwambtenaar