Gift by Nature

Werk Oostbaan 1115 Moordrecht 2841 ML Telefoon werk: 0613110707 Website: www.gift-by-nature.nl/
Foto van Gift by Nature

Biografische informatie

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaand huwelijk, en dank voor uw interesse in Gift by Nature ‘’by Nathalie Fasé’. Trouwen is de bekroning op jullie liefde!

Gift by Nature is gespecialiseerd in het maken van uniek bruidswerk dat een lust vormt voor het oog en uw reuk! Tot in detail wordt er meegedacht om uw trouwdag adembenemend mooi en compleet te maken. Wij werken altijd met bloemen uit het seizoen en vers/rechtstreeks van de kweker! Vol van kleur, romantisch pastel of juist sereen en wit? We zullen u altijd verrassen passend binnen uw thema! Wij werken vanuit een prachtig industrieel pand te Moordrecht maar leveren door het hele land!

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful!

Een schitterend bruidsboeket corsage ,auto versiering, prieel aankleding, centerpieces, grote bloemstukken of locatie die nog prachtiger aandoet door een mooie bloemrijke en sfeervolle aankleding speciaal voor jullie ontworpen en gemaakt met liefde! Gift by Nature kan op bloem en styling gebied alles voor uw bruiloft verzorgen en een locatie omtoveren in uw thema of sfeer!

Personal touch!

Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek kunnen we vrijblijvend langs komen voor een inventarisatie van uw wensen of een bezoek aan jullie trouwlocatie(s) plannen. Hier kunnen we dan samen de ruimte bekijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn binnen jullie thema en kleuren pallet. Uiteraard is het mogelijk om ons inspiratiemateriaal in te kijken, maar jullie mogen ook gerust een eigen mood board met foto’s meenemen die jullie aanspreken ! Aan de hand van deze sfeerbeelden kunnen we een bijpassend decoratieplan voor jullie opstellen waarin alle besproken decoraties en een kostenoverzicht weergegeven zullen worden. Uiteraard is dit decoratieplan geheel vrijblijvend en kunnen er nog veranderingen en/of aanpassingen getroffen worden om tot een definitief decoratieplan te komen geheel binnen jullie wensen!

Filled with dreams & investment

Bruids- bloemwerk is maatwerk, geen enkele bruiloft is dan ook hetzelfde, uw persoonlijke voorkeuren, wensen, details & het seizoen bepalen wat de kosten zullen betreffen qua bloem decoraties. Aan de hand van een kennismakingsgesprek komen we tot een voorlopig plan, en kunt u op uw gemak bepalen of de decoraties en styling naar wens zijn en binnen uw budget vallen voor jullie huwelijksdag. Binnen elk budget proberen wij u van dienst te zijn, en denken we graag mee om er een sprookje van te maken!

Categorieën Bloemen