HELEEN KLOP fotografen

Werk Julianaweg 185 Utrecht 3525 VE Telefoon werk: 0612121294 Website: www.heleenklop.nl/ Website: www.bruidsfotograaf-utrecht.com
Foto van HELEEN KLOP fotografen

Biografische informatie

Liefdevol en ongedwongen: zo leggen wij jullie trouwdag vast. Wij, dat zijn Heleen en Wim. Zelf zijn we al jarenlang gelukkig getrouwd en samen zijn wij HELEEN KLOP fotografen uit Utrecht.

We zijn tijdens jullie geweldige dag onopvallend aanwezig, dichtbij en veraf, en we verzorgen alweer vele jaren onvergetelijke ontspannen fotoreportages. Natuurlijk hoort een prachtig foto-album bij zo’n dag. Daarin komt het verhaal van jullie dag het mooist tot zijn recht. We zijn er niet alleen voor jullie op de bruiloft zelf maar we houden van een duidelijke en heldere communicatie voor-, tijdens en ook na jullie bruiloft.

We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk ‘echte’ foto’s zijn: van de mooie én emotionele momenten in het leven. Daarvoor is het belangrijk dat iedereen op zijn gemak is en eigenlijk niet merkt dat we er zijn. Dat kunnen we als geen ander. Op onze website krijg je een goed idee van onze stijl. Tip: kijk vooral ook even naar onze blogs, want van de meeste bruiloften maken we een leuk verslag! Gaaf om te delen met je dierbaren, naast de slideshow en digitale bestanden die je ook ontvangt.

Vanuit onze thuisbasis Utrecht fotograferen we met heel veel plezier bruiloften in binnen- en buitenland: bruiloften in het bos, special weddings, strandhuwelijken, familiebruiloften, in de zomer én winter. Stuk voor stuk onvergetelijk en speciaal. We hebben verschillende arrangementen, maar een pakket op maat kan ook. Stuur een berichtje en laten we uitgebreid kennismaken. Tot snel!

Categorieën Fotografie, TB on Tour Utrecht