Heppie Store

Thuis Heereweg 346 Lisse 2161 CC Telefoon thuis: 0252 427 391 Website: www.heppie-store.nl
Foto van Heppie Store

Biografische informatie

Ballonnen zijn een hele mooie aanvulling voor de mooiste dag van uw leven. Met ballonnen geeft u kleur en vulling aan de feest- of thuis locatie.

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en eigen kleuren maar met ons creatieve Heppie-Store team proberen wij u altijd alle aandacht te geven zodat de ballon-decoraties die u uitzoekt ook echt een verrijking zijn van uw dag. Wat is er leuker voor een Bruidspaar om buiten opgewacht te worden met ballonnen, steeds meer Gemeenten doen moeilijk over het strooien met rijst en/of rozenbladeren. Ballonnen zijn dan een leuke en feestelijke vervanging. Bij aankomst van de feestlocatie ontvangen worden door twee ballonenpilaren en een balonnenboog wie wil dat niet? Met ballonnen is er direct dat vrolijke feestgevoel en dat willen we natuurlijk allemaal op zo een mooie dag.

Er zijn daarin verschillende mogelijkheden; ballonbogen, ballonhartjes, ballonoplatingen en nog veel meer maar daar kan ons team u alles over vertellen, wij adviseren dan ook om bij ons in de winkel langs te komen zodat wij u alles over ballonnen kunnen vertellen en laten zien.

Categorieën Beursdeelnemer, Decoratie