Het Taartgeheim

Contact: Lisa En Sonja
Werk Ooststraat 31 Oud-Beijerland 3261KM Telefoon werk: 0186629693 Website: www.hettaartgeheim.nl
Foto van Het Taartgeheim

Biografische informatie

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Op onze website vinden jullie een uitgebreid aanbod aan bruidstaarten, petitfours en huwelijks cupcakes. Elke bruidstaart is uniek en wordt met de hand gemaakt. Hiervoor gebruiken wij hoogwaardige producten waarbij kwaliteit voorop staat, zodat al jullie gasten kunnen genieten van jullie taart. De foto s geven een goed beeld van wat wij kunnen betekenen voor jullie huwelijksdag. Het is natuurlijk mogelijk om de bruidstaart naar jullie eigen wensen aan te passen.

Prijzen en aantal personen.
Prijzen van bruidstaarten zijn gebaseerd op een per persoon prijs. Elke bruidstaart kent zijn eigen prijs en staat bij de taart vermeld. Zo reken je gemakkelijk de prijs van jullie taart uit. Bruidstaarten starten vanaf 25 personen en lopen daarna per 5 personen op; 25-30-35 etc. Wij rekenen voor een stuk 5×5 cm.

Cake en vulling
Een bruidstaart moet niet alleen mooi zijn, maar vooral erg lekker. Wij bieden jullie daarom de keuze uit twee soorten cake met diverse vullingen. Hieronder zien julliehet standaard assortiment, zit jullie vulling hier niet bij, geen nood, we kunnen alles op wens maken. Daarnaast hebben jullie de keuze uit fondant of marsepein en eventueel een vers fruit vulling. 

1: Een Amerikaanse muffincake gevuld met crème. De crème is verkrijgbaar in de smaken: framboos, aardbei, vanille, tropical, bosvruchten, chocolade, citroen, banaan, maracuja.  

2: Luchtige slagroomtaart gevuld met bavaroise (mousse). De bavarois is verkrijgbaar in de smaken: framboos, aardbei, vanille, bosvruchten, hazelnoot, perzik, chocolade, banaan, citroen.

Vers fruit. Willen jullie vers fruit toevoegen aan de vulling van de bruidstaart, dan kan dat natuurlijk. Denk maar eens aan verse aardbeien, frambozen, bananen, bosbessen, bosvruchten, ananas, mango, kersen of bramen. Per taart laag rekenen wij hiervoor een meerprijs van 15,00 euro.

Marsepein of fondant. Voor een prachtige bruidstaart geven wij de voorkeur aan fondant. Fondant is niet gemaakt van amandelen en heeft hierdoor als voordeel dat het spierwit is, niet zweet en bijna iedereen jullie taart lust. Wil je liever een bruidstaart met marsepein, geen probleem. 

Bezorgen en opbouwen
Wij bezorgen bruidstaarten door heel Nederland tegen een vaste km prijs. Jullie betalen de retourreis minus 20 km, deze zijn al inbegrepen. De vaste prijs is € 0,50 per km. Wij bezorgen jullie taart ongeveer een uur voor het aansnijden en bouwen deze ter plaatse op. Wordt de taart opgehaald dan krijg je 5% korting op de bruidstaart. Afhalen kan de middag van te voren of in de ochtend op de grote dag zelf. Natuurlijk wordt de taart dan netjes ingepakt. Opbouwen in niet meer nodig.

Plan een afspraak
Wij maken graag tijd voor jullie, plan daarom altijd via onze website een bruidstaartafspraak. Zonder afspraak kunnen we geen bruidstaartbespreking in de winkel doen. Tijdens de afspraak bespreken wij jullie taart en kunnen jullie verschillende cake en vullingen proeven. Bij voorkeur maken we deze afspraken op zaterdag. Deze afspraak is gratis.

Categorieën Bruidstaarten, On Tour, TB on Tour Rotterdam 2018, Wereldmuseum 2018
Update 7 maanden geleden