JUST Maud

Thuis Maasbree Telefoon thuis: 0641175699 Website: https://www.justmaud.nl/
Foto van JUST Maud

Biografische informatie

Als je aan JUST Maud denkt, denk je aan:

uniek, persoonlijk, verrassend, eigenwijs én Limburgs!

JUST Maud is een bedrijf dat zich inzet voor het organiseren van evenementen, gespecialiseerd in huwelijken.

JUST Maud creëert unieke, persoonlijke momenten op een verrassende manier om iedere klant te kunnen ontzorgen. En ervoor te zorgen dat het een onvergetelijk evenement wordt, waar men met veel plezier, liefde & trots op terugkijkt!

De persoon achter JUST Maud Wedding & Events:

Maud van Hooren, de eigenaresse en oprichtster van JUST Maud, heeft in 2015 de Hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement afgerond aan Hogeschool Tio in Eindhoven. Door middel van diverse stages kwam Maud er al snel achter dat haar hart sneller ging kloppen van alles wat met bruiloften te maken heeft.

Door haar ervaring als assistent-weddingplanner bij Chantal Jansen Events heeft ze al vele bruiloften van dichtbij mogen meemaken, in hele intieme settings tot complete volle zalen in de meest unieke trouwlocaties door heel Nederland. Na haar Hbo-studie heeft ze besloten haar droom na te jagen en heeft de eerste stap gezet door het volgen van de opleiding weddingplanner bij The Weddingplanners Institute in Nieuwegein. 2017, het jaar waarin het gaat gebeuren! Het het moment eindelijk aangebroken dat ze voor zichzelf kan beginnen en heeft ze gekozen voor de naam JUST Maud. Gewoon Maud. Het bedrijf is MAUD, de persoon erachter en diegene met wie klanten in contact komen. Maud is iemand die enthousiast, creatief en sociaal is, maar vind ook de persoonlijke service erg belangrijk. Vanuit haar opvoeding heeft ze altijd meegekregen ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg!’. En dat heeft haar tot deze bedrijfsnaam gebracht. Staan voor wat je uitstraalt, en iets uitdragen waar je onwijs trots op bent! Dat is JUST Maud.

Zin in een kopje thee & benieuwd naar wat ik voor jou/jullie kan betekenen?

Neem dan even contact met mij op via e-mail of telefoon, dan bespreken we samen vrijblijvend alle mogelijkheden!

Categorieën Kasteel Erenstein 2018, Weddingplanners
Update 5 maanden geleden