Juwelier – Goudsmederij Bommel

Contact: Saskia en Joost
Werk Pleintjes 44a Veldhoven 5501 EB Telefoon werk: 040 295 34 41 Website: www.goudsmederijbommel.nl/
Foto van Juwelier – Goudsmederij Bommel

Biografische informatie

Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk. Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat u een onvergetelijke dag hebt en dat begint met het uitzoeken van ringen. U bent de specialist, wij hebben de trouwringen.

Wij hebben een van de grootste collecties trouwringen van het zuiden,  met veel keus in diverse materialen. We hebben voor u een selectie trouwringen online staan. In onze winkel in Veldhoven hebben we veel meer. Wilt u de collectie nader bekijken, kijk dan op de site van ons eigen merk ByBommel of maak een afspraak. Een afspraak maken kan tijdens de openingstijden van onze winkels of via de telefoon. Afspraken kunnen ook in de avonduren gemaakt worden.
Regelmatig organiseren wij Trouwringen Shows, waarop wij onze winkel omtoveren tot een heuse trouwringen studio. Deze dag staat geheel in het teken van uw bruiloft en naast onze gehele collectie, zijn ook al onze trouwauto’s te bezichtigen. Houd onze nieuwsberichten of Facebook pagina in de gaten voor de actuele data.

Wat betreft trouwringen is veel mogelijk. Zowel man-vrouw, man-man of vrouw-vrouw ringen zijn mogelijk. De ringen zijn ook los verkrijgbaar. Ook combineren onder de diverse merken is mogelijk. Gouden ringen zijn verkrijgbaar in diverse gehalten goud.

Nog een paar bijzonderheden:

  • Bij betaling binnen 1 week een leuke korting!
  • Uw ringen worden gratis gegraveerd.
  • Als u twee ringen koopt, krijgt u op uw trouwdag een GRATIS trouwauto te leen. Vraag naar de voorwaarden.
Categorieën Den Bosch XL 2019, Helden van Kien, Koekbouw 2017, Koekbouw 2018, Trouwringen en sieraden, XL Den Bosch
Update 3 maanden geleden