Karin Bunschoten fotografie

Werk Leusden Telefoon werk: 0611951913 Website: Www.karinbunschotenfotografie.nl
Foto van Karin Bunschoten fotografie

Biografische informatie

Verhalende bruidsfotografie die je voelt!

♥ Bruidsfoto’s moet je voelen! Niet slechts zien of vluchtig bekijken. Tijdens jullie bruiloft maak ik foto’s van momenten die jullie soms helemaal niet zien, maar later wel voelen! Echte mensen, échte momenten met een minimum aan geposeerde foto’s.

♥ Bruiloften geven mij volop energie en maken mij helemaal happy! Happy moments met echte mensen. Liefde, lachen, tederheid & emotie en alles waarom het gaat: 2 mensen die voor elkaar kiezen! En die dit vieren met hun familie & vrienden zoals ze zelf willen.

♥ Bruiloften zijn super persoonlijk en dat persoonlijke fotografeer ik graag. Dat doe ik ook best goed. Genieten doe ik volop, samen met jullie. Wel vanuit de achtergrond, voor de beste momenten!

♥ Spontaniteit, een gezellige dosis humor, flexibiliteit en een goed persoonlijk contact met jullie als bruidspaar is wat mijn werkwijze kenmerkt. Altijd op zoek naar de spontane momenten voor de meest sprekende foto’s!

♥ Bruiloften zijn bijzondere verhalen; het is de dag dat jullie je emotioneel openstellen. Voor elkaar, jullie vrienden en familie. Ook voor mij als jullie fotograaf en daar ga ik met respect mee om.

Categorieën Beursdeelnemer, Fotografie, TB on Tour Utrecht
Update 6 maanden geleden