Kasteel Cannenburch

Contact: Rian Haarhuis
Werk Maarten van Rossumplein 4 Vaassen 8171 EB Telefoon werk: 0578571292 Website: www.kasteelcannenburch.nl
Foto van Kasteel Cannenburch

Biografische informatie

Slechts enkele kilometers van Apeldoorn, aan de rand van een weelderig park, staat Kasteel Cannenburch. Een romantische en prachtig onderhouden locatie voor uw bruiloft. Niet alleen biedt het kasteel de gelegenheid tot een huwelijksvoltrekking of geregistreerd partnerschap, tevens kunt u bij ons terecht voor bruidsreportages. Een professionele verzorging van een receptie, lunch, diner of feest door Restaurant ’t Koetshuis maakt uw feestelijke dag compleet.

De rijkelijk ingerichte ontvangsthal is een prachtig decor voor uw ceremonie. U rijdt de trouwauto via de oprijlaan tot de brug en loopt via de grote deuren de zaal in. Samen met dierbaren en gezeten op zachte stoelen geeft u elkaar het jawoord. De zaal is voorzien van een geluidsinstallatie voor muziek. Geeft u de voorkeur aan een klein gezelschap? Zeer bijzonder is het om elkaar het jawoord te geven in de huiskapel van het kasteel.

Het kasteel biedt de mogelijkheid tot het maken van zeer sfeervolle foto’s met unieke lichtval. Natuurlijk mag ook de bruidsreportage met trouwauto niet ontbreken. U kunt ervoor kiezen foto’s te maken in het vrij toegankelijke kasteelpark. Vindt de plechtigheid in het kasteel plaats? Dan krijgt u de reportage met trouwauto van ons cadeau.

Uw dag bekronen met een receptie, lunch, diner of feest? Restaurant ’t Koetshuis is gelegen aan het voorplein van het kasteel. Het is tevens mogelijk een feestelijk arrangement van Restaurant ‘t Koetshuis te serveren in de gewelvenkelders van het kasteel en het glas te heffen op het bordes van het kasteel of in het karakteristieke Bouwhuis

Uiteraard is het mogelijk Kasteel Cannenburch voor de grote dag te bezichtigen. Graag maken wij met u een afspraak voor een rondleiding. Voor het vaststellen van de trouwdatum en invulling van de ceremonie verwijzen wij u graag naar Gemeente Epe via het telefoonnummer 0578 – 14 05 78 of http://www.epe.nl.

Categorieën Beursdeelnemer, Kasteel Cannenburch 2018, Locaties