Kasteel Heeswijk

Contact: Rob Sleddens
Thuis Kasteel 4 Heeswijk Dinther 5473 ZH Telefoon werk: 0413292352 Website: www.kasteelheeswijk.nl
Foto van Kasteel Heeswijk

Biografische informatie

JULLIE BRUILOFT OP KASTEEL HEESWIJK

Van het ‘Ja-woord’ tot en met een spetterend feest, in Kasteel Heeswijk is het allemaal mogelijk! Trouwen in de Wapenzaal, een exclusieve fotoshoot in de tuin of het park, een sfeervolle receptie op het terras, stijlvol dineren in het Kasteel en een spetterend feest in de Keldergewelven. Mooier kunnen we het niet maken! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0413-292352 of mail naar info@kasteelheeswijk.nl.

HUWELIJKSSLUITING
Trouwen in een kasteel. Het is een droom die uitkomt in Kasteel Heeswijk en begint met de plechtige ceremonie in de stijlvolle Wapenzaal.
De Gemeente Bernheze heeft de Wapenzaal van Kasteel Heeswijk als officiële trouwlocatie aangewezen.

De ambtenaar van de Burgerlijke Stand van Bernheze kent er de weg. Een liefdevol “Ja, ik wil” weerklinkt dus veelvuldig in onze Wapenzaal. De intieme en stijlvolle ruimte biedt plaats aan 60 tot 80 huwelijksgasten. De verstilde ambiance en de prachtige akoestiek dragen in niet geringe mate bij aan het indrukwekkende karakter van jullie huwelijkssluiting.

EEN EXCLUSIEF FEEST, RECEPTIE OF DINER
Wat is er mooier als je na de huwelijkssluiting door de grote deuren naar buiten komt en dan op de binnenplaats je bruidstaart en champagne klaar ziet staan. Je hele trouwfeest op één locatie biedt veel voordelen. Binnen onze muren kunnen wij een volledig verzorgd programma bieden voor maximaal 250 mensen.
Of jullie nu kiezen voor een gezellige middagborrel en een intiem diner of voor een spetterend feest of misschien wel alles, het wordt tot in de puntjes verzorgd. Vraag ons gerust om advies. We helpen je graag bij de organisatie van jullie dag!

OVERNACHTEN IN DE NABIJE OMGEVING
Overnachten is in Kasteel Heeswijk niet mogelijk maar in de directe omgeving van het kasteel zijn verschillende goed geoutilleerde hotels en prachtige bed & breakfasts gelegen waarvan wij een uitgebreid overzicht op het kasteel ter beschikking hebben.

 

Categorieën Locaties