Het Team van Trouwbeleving

Trouwbeleving is in 2012 ontstaan uit de overtuiging dat de branche toe is aan vernieuwing.

Na een gesprek tussen enkele ondernemers werd het duidelijk. Meer beleving, het totaalconcept moet centraal staan. We hebben een sterk team om dit voor elkaar te krijgen. Liset Kobus, Douwe Lolkema, Nikki de Lang, Natasja Donkers en Ardaan Hageman hebben allen een eigen taak. Zij voelen perfect aan welke beleving er moet staan, ieder evenement opnieuw!

Visie

Bij Trouwbeleving gaan we graag een stap verder en zijn samenwerken en beleving de sleutelwoorden. Door de samenwerking met betrouwbare en kwalitatieve partners op onze trouwbeurzen weet een bruidspaar precies waar ze aan toe is. Door te werken met een belevingsconcept krijgen de bruidsparen tevens een beter beeld bij wat alle bedrijven voor hun kunnen betekenen. Met andere woorden een nog mooiere en perfecte trouwdag. Belangrijke aspecten hierbij zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, enthousiasme en service.

Weddingplanner

De bruiloften worden georganiseerd door Liset Kobus, gediplomeerd weddingplanner. Na het behalen van haar HBO diploma als vrijetijdsmanager aan de NHTV heeft ze ervaring opgedaan als management assistent en hierbij verschillende evenementen georganiseerd en projecten begeleid. Aangezien ze zich graag wilde specialiseren is ze de opleiding tot weddingplanner gaan volgen aan de OWPN (Opleiding Weddingplanners Nederland) en in 2011 begonnen met het organiseren van bruiloften. Haar organisatietalent, inzet en creativiteit zorgen elke keer weer voor een unieke en perfecte bruiloft.

https://trouwbeleving.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_down_double-34.svg
Trouwbeleving De Events

Bij Trouwbeleving draait alles om, de naam zegt het al: BELEVEN.

Tijdens de Trouwbeleving events staat beleving van jullie bruiloft centraal en elk bedrijf dat zich hier presenteert laat jullie hun producten beleven. De trouwlocatie vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor de aanstaande bruidsparen door deze te laten zien als op een trouwdag. De locatie is volledig aangekleed, dinertafels zijn ingedekt en er is twee keer op de dag een real life ceremonie. Beleef, proef en geniet op één van de events die worden gehouden op bijzondere, unieke en romantische locaties verspreid over Nederland. De events zijn gratis te bezoeken.

Meer weten over de data en locaties van de Trouwbeleving events? Klik dan hier.
Geïnteresseerd om als bedrijf deel uit te maken van één van de events? Neem contact met ons op.