Het Bruiloft Team van Trouwbeleving

Trouwbeleving is in 2012 ontstaan uit de overtuiging dat de trouwbranche toe is aan vernieuwing. Hippere trouwbeurzen en super strak geplande bruiloften.

Na het bezoeken aan enkele trouwbeurzen werd het voor ons snel duidelijk. Meer beleving, het totaalconcept moet centraal staan. Liset Kobus en Nikki de Lang organiseren al meerdere jaren de Trouwbeleving events door heel Nederland. Zij voelen perfect aan welke beleving er moet staan, ieder evenement en bruiloft weer opnieuw!

weddingplanner

Visie

Bij trouwbeleving is elke bruidspaar aan het juiste adres voor de voorbereidingen van hun bruiloft. Bij Trouwbeleving gaan we graag een stap verder en zijn samenwerken en beleving de sleutelwoorden. Door de samenwerking met betrouwbare en kwalitatieve partners op onze trouwbeurzen weet een bruidspaar precies waar ze aan toe is. Door te werken met een belevingsconcept krijgen de bruidsparen tevens een beter beeld bij wat alle bedrijven voor hun kunnen betekenen. Met andere woorden een nog mooiere en perfecte trouwdag. Belangrijke aspecten hierbij zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, enthousiasme en service.

Weddingplanner

De trouwbeurzen en bruiloften worden georganiseerd door Liset Kobus, gediplomeerd weddingplanner. Na het behalen van haar HBO diploma als vrijetijdsmanager aan de NHTV heeft ze zich gespecialiseerd tot weddingplanner aan de OWPN (Opleiding Weddingplanners Nederland). In 2011 is ze begonnen met het organiseren van bruiloften. Haar organisatietalent, inzet en creativiteit zorgen elke keer weer voor een unieke en perfecte bruiloft. Inmiddels is Nikki de Lang niet meer weg te denken uit het team van Trouwbeleving. Ook zij heeft na het behalen van haar diploma aan de NHTV zichzelf gespecialiseerd in het weddingplannen en stylen van bruiloften.

https://trouwbeleving.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_down_double-34.svg
Trouwbeleving De Trouwbeurzen

Bij Trouwbeleving draait alles om, de naam zegt het al: BELEVEN.

Tijdens de Trouwbeleving events staat beleving van jullie bruiloft centraal en elk bedrijf dat zich hier presenteert laat jullie hun producten beleven. De trouwlocatie vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor de aanstaande bruidsparen door deze te laten zien als op een trouwdag. De locatie is volledig aangekleed, dinertafels zijn ingedekt en er is twee keer op de dag een real life ceremonie. Beleef, proef en geniet op één van de trouwbeurzen die worden gehouden op bijzondere, unieke en romantische locaties verspreid over Nederland. Al onze trouwbeurzen zijn gratis te bezoeken.

Meer weten over de data en locaties van de Trouwbeleving events? Klik dan hier.
Geïnteresseerd om als bedrijf deel uit te maken van één van de events? Neem contact met ons op.