Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Met Liefde in de Kas

7 april @ 11:30 - 15:30

€27,50

Jullie wensen. Jullie verhaal. Ons hart en expertise in combinatie met een fantastische ambiance waar je ondergedompeld wordt met heerlijkheid, livemuziek, echte verhalen en bergen lekkers op oogstrelende tafels! Dát is Met Liefde in de Kas.
Hét evenement van Magazine met Liefde waar jullie bij willen zijn!

Willen jullie ongedwongen genieten tijdens de voorbereiding van jullie mooie dag?

Heb je zin in een middag propvol creatieve ideeën en tips zodat al je wensen omgezet kunnen worden in mogelijkheden? Dan wil je dit exclusieve moment niet missen!

Max. 20 bruidsparen met een trouwdatum vanaf oktober 2018, vol=vol

Datum: zaterdag 7 april

Tijd: 1130u-1530u

Kosten: €27,50 per bruidspaar

De dames van Magazine met Liefde willen niets liever dan inspireren van hart tot hart, met bergen enthousiasme en armen vol heerlijkheid. Met een hoofd vol mogelijkheden, een hart vol geluk en een buik vol lekkers zullen jullie na deze verrassende middag de geweldige kas weer verlaten.

Maar wat mag je verwachten?

Door middel van oprechte verhalen, tips & tricks van 6 trouwleveranciers kunnen jullie orde scheppen in de chaos van gedachten die de voorbereiding van trouwen met zich mee kan brengen. Met beeld, geluid, zang, styling en tafels vol lekkers kunnen jullie je laten inspireren en juist díe vragen stellen die al een tijdje rond zoemen in je hoofd!

Wij vertellen op een manier die je nog niet eerder hebt meegemaakt. We zetten je aan tot denken in oneindige mogelijkheden en geven je kostenbesparende tips. We laten jullie stralen en beantwoorden de vraagtekens die je nog hebt omtrent jullie mooiste dag!

Van een bubbelende ontvangst tot en met het uitzwaaien vol liefde zullen jullie samen genieten. Tenslotte is niet alleen jullie trouwdag geweldig, maar ook het avontuur van de voorbereiding. Dus gun jezelf dit heerlijke moment en zorg dat jij erbij bent!

 

Aanmelden
  • Prijs: € 27,50

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
11:30 - 15:30
Kosten:
€27,50

Organisator

Magazine met Liefde