Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Trouwbeleving on Tour Utrecht

29 oktober 2017 @ 10:00 - 16:00

€15

Yes de tweede Trouwbeleving on Tour komt eraan! Op zondag 29 oktober 2017 gaan we namelijk touren langs 3 toffe locaties in Utrecht. Een trouwbeurs maar dan veel leuker! We willen jullie een nog beter beeld geven van alles wat mogelijk is voor de grote dag.

Dit doen we door op drie locaties drie verschillende settings te creëren samen met de leukste bedrijven uit de regio. In Utrecht hebben we drie prachtige en verschillende locaties gevonden voor de perfecte beleving. Bij elke locatie staat een van deze settings centraal: ceremonie, diner en feestavond.

We hebben plek voor 60 bruidsparen in totaal. De bruidsparen zullen in drie groepen worden verdeeld. Elke van de drie groepen zal op een andere locatie starten en onder begeleiding van een weddingplanner van Trouwbeleving in een trouwbus naar de verschillende locaties gebracht worden. Op deze locaties worden jullie helemaal in de watten gelegd en kunnen jullie volop kennis maken met de leukste bedrijven uit de regio.

De drie locaties waarmee jullie kennis gaan maken zijn Metaal Kathedraal, Kasteel Kerckebosch en Mereveld. De dag start om 10 uur en om 4 uur ben je weer terug op de beginlocatie. Tijdens deze gehele dag worden jullie voorzien van hapjes, drankjes, een heerlijke lunch en kunnen jullie natuurlijk van de bruidstaart proeven. Willen jullie echt beleven hoe jullie dag eruit kan komen te zien met de leukste bedrijven en kennis maken met drie prachtige locaties? Bestel dan nu jullie tickets op onze website. De kosten per stel zijn €15,- en inclusief een goodiebag vol leuke inspiratie en de leukste magazines van Nederland.

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Inschrijven

  • Prijs: € 15,00

Deelnemers

Foto van Cake and More
Cake and More
Hoevelaken
Website: www.cakeandmore.nl
Foto van Custom Jewelry Eerden
Custom Jewelry Eerden
Amsterdam
Website: www.eerden.nl
Foto van E/Motion Films
E/Motion Films
Schoonhoven
Website: e-motionfilms.nl
Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl
Foto van Hartemeisjes
Hartemeisjes
Wijk bij Duurstede
Website: www.hartemeisjes.nl
Foto van Mereveld
Mereveld
Utrecht
Website: www.mereveld.nl
Foto van Song for You
Song for You
Apeldoorn
Website: www.songforyou.nl
Foto van Trouwchicks
Trouwchicks
Landelijk
Website: www.trouwchicks.nl

Gegevens

Datum:
29 oktober 2017
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Website:
www.trouwbeleving.nl