Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreidt over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locaties om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens de trouwdag.

Laden Evenementen

« All Evenementen

Trouwbeleving XL @ Koekbouw Veghel

24 september @ 11:00 - 16:00

Gratis

Hij komt er weer aan! De leukste trouwbeurs in Veghel waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de leukste stylingstips. Bij het Trouwbeleving XL event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 24 september kunnen jullie deze gratis trouwbeurs bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 200 bruidsparen ook een gratis goodiebag.

Beleef, proef en geniet tijdens deze bruidsbeurs op een unieke trouwlocatie in Veghel. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij de Koekbouw. Benieuwd hoe de Koekbouw het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

Komen jullie de beurs bezoeken? Dan maak je kans op een huwelijksreis van €1000,- bij Travelcenter de Wit uit Veghel. Deze reis is helemaal naar eigen wens in te delen en jullie krijgen persoonlijke begeleiding van het Travelcenter zodat het jullie droomreis gaat worden.

Tijden real-life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Alle eerste 200 bruidsparen die deze bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goodybag vol inspiratie, gadgets en actiecodes!

Fotocredits: Dario Endara

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Deelnemers

Foto van De Koekbouw
De Koekbouw
Veghel
Website: www.koekbouw.nl
Foto van DJ Giel Entertainment
DJ Giel Entertainment
Breugel
Website: www.djgiel.nl/
Foto van Estivo Moda
Estivo Moda
Veghel
Website: www.estivomoda.com
Foto van Fotobusje
Fotobusje
Heeswijk-Dinther
Website: www.fotobusje.nl/
Foto van Fotokist
Fotokist
Veghel
Website: www.fotokist.nl
Foto van Gerlinde Bakt
Gerlinde Bakt
Wilbertoord
Website: www.gerlindebakt.nl
Foto van Habb Events
Habb Events
Son en Breugel
Website: www.habbevents.nl/
Foto van Jansen & Jansen
Jansen & Jansen
Boxmeer
Website: www.hijtrouwt.nl/
Foto van Steps
Steps
Uden
Website: www.steps.nl/
Foto van Trouwchicks
Trouwchicks
Landelijk
Website: www.trouwchicks.nl
Foto van Zangeres Steffi Ras
Zangeres Steffi Ras
Eindhoven
Website: www.steffiras.nl

Gegevens

Datum:
24 september
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Website:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Koekbouw
NCB-Laan 52a
Veghel, 5462GE