Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreidt over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving voor jullie als aanstaand bruidspaar door de locaties om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens de trouwdag.

Laden Evenementen

« All Evenementen

Trouwbeleving @ Wereldmuseum Rotterdam

8 oktober @ 11:00 - 16:00

Gratis

Het Wereldmuseum in het statige Scheepvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten van Rotterdam. Het bijzondere gebouw heeft verschillende zalen, elk met een geheel eigen karakter en uitstraling. De ruimtes zijn zeer geschikt om gebruikt te worden voor jullie droombruiloft. Gaan jullie trouwen en willen jullie op een unieke manier ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen voor jullie trouwdag?

Bezoek dan op zondag 8 oktober Trouwbeleving @ Wereldmuseum. Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs op een unieke trouwlocatie in hartje Rotterdam. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. 
Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real-life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken.

Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij het Wereldmuseum. Benieuwd hoe het Wereldmuseum het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

Tijden real-life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 20 min.

Alle eerste 100 bruidsparen die de bruidsbeurs bezoeken ontvangen een leuke goody bag!

Fotocredits: Ricon Fotografie

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Deelnemers

Foto van Fotokist
Fotokist
Veghel
Website: www.fotokist.nl
Foto van IJssalon Capri
IJssalon Capri
Rotterdam
Website: www.capri-ijstaart.nl
Foto van Lace
Lace
Middelburg
Foto van Sweet Deluxe
Sweet Deluxe
Rotterdam
Website: www.sweetdeluxe.nl
Foto van Trouwchicks
Trouwchicks
Landelijk
Website: www.trouwchicks.nl

Gegevens

Datum:
8 oktober
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Website:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Wereldmuseum
Willemskade 25
Rotterdam, 3016 DM