Weddingplanner

Een festival bruiloft, een intieme trouwdag of een thuislocatie die volledig ingericht moet worden voor jullie bruiloft…NIETS IS TE GEK!
Als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester heb ik inmiddels alles al voorbij zien komen. Elke bruiloft was uniek en op zijn eigen manier prachtig. Maar één ding hadden ze allemaal gemeen! Het bruidspaar kon volledig van de dag genieten.

Jullie trouwdag of hij nu groot of klein is, hij moet voor jullie helemaal perfect worden. Ik ga die uitdaging graag met jullie aan. Mijn naam is Liset Kobus en ik ben weddingplanner bij Weddings by Liset.
Door jarenlange ervaring in het organiseren van trouwbeurzen en bruiloften ben ik helemaal op de hoogte van de allerlaatste trends. Hierdoor heb ik een breed netwerk opgebouwd met toffe en vooral betrouwbare bedrijven. Ik kan bruidsparen door heel Nederland helpen met de organisatie van een unieke bruiloft. Benieuwd naar mij? Ik kom graag een keertje bij jullie kennis maken om te kijken of ik helemaal bij jullie pas!

We kunnen dan bespreken wat jullie wensen zijn en het beste pakket voor jullie uitkiezen. Er zijn namelijk verschillende diensten mogelijk. Zoals het complete weddingplanner pakket, of op maat als jullie bijvoorbeeld zelf een trouwlocatie vastleggen of ik kan jullie helpen als professioneel ceremoniemeester.
Zo zit er voor elk bruidspaar en elk budget iets tussen. Meer informatie kun je vinden op mijn website. 

P.s.

Willen jullie graag een stylist inhuren?

Neem dan eens een kijkje op de website van de Trouwchicks misschien kan ik samen met een van de andere chicks jullie bruiloft tot in de puntjes organiseren en stylen!

https://trouwbeleving.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_remove.svg