Weddingplanner

Een festival bruiloft, een intiem samenzijn of een thuislocatie die volledig ingericht moet worden…NIETS IS TE GEK!
Bij Trouwbeleving hebben we alles al voorbij zien komen. Elke bruiloft was uniek en op zijn eigen manier prachtig. Maar één ding hadden ze allemaal gemeen! Het bruidspaar kon volledig van de dag genieten.

Jullie trouwdag moet alles zijn zoals het was in je dromen. Ik ga die uitdaging graag met jullie aan. Mijn naam is Liset Kobus en ik ben weddingplanner bij Trouwbeleving.
Door jarenlange ervaring in het organiseren van trouwbeurzen en bruiloften ben ik helemaal op de hoogte van de allerlaatste trends. Hierdoor heb ik een breed netwerk opgebouwd met toffe en vooral betrouwbare bedrijven. Ik kan bruidsparen door heel Nederland helpen met de organisatie van een unieke bruiloft.
Ik kijk er naar uit om een keer bij jullie koffie te komen drinken om, geheel vrijblijvend, kennis te maken.

We kunnen dan bespreken wat jullie wensen zijn en het beste pakket voor jullie uitkiezen. Er zijn namelijk verschillende diensten mogelijk.
Zo zit er voor elk bruidspaar en elk budget iets tussen.

Welke diensten bieden wij aan?

Jullie persoonlijke bruiloft van A tot Z

In dit complete arrangement assisteer ik jullie bij alles wat nodig is voor een perfecte en zorgeloze dag. Denk hierbij aan het zoeken van de volmaakte locatie, leveranciers die helemaal bij jullie thema passen en het opstellen van een draaiboek. Ook ben ik er tijdens jullie bruiloft de gehele dag bij om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Organisatie op maat

Willen jullie graag veel zaken zelf regelen maar bij enkele specifieke zaken hulp? Dit is ook mogelijk. Samen met jullie ga ik kijken wat er al geregeld is en waar jullie vast blijven zitten. Zo kan ik enkele tips en ideeën geven, bepaalde bedrijven aanraden of helpen met het draaiboek.

Advies

Tijdens een adviesgesprek van ongeveer 3 uur, kunnen jullie allerlei vragen stellen, kan er een voorstel gemaakt worden voor een dagindeling en kunnen verschillende betrouwbare leveranciers geadviseerd worden.

Ceremoniemeester

Zelf de hele organisatie doen maar wel tijdens jullie bruiloft genieten van een zorgeloze dag samen met al jullie gasten? Als professionele weddingplanner zal ik jullie dag perfect begeleiden. Ik help vooraf met het draaiboek opstellen en zal ook een laatste check uitvoeren.

P.s.

Willen jullie graag een stylist inhuren?

Neem dan eens een kijkje op de website van de Trouwchicks misschien kan ik samen met een van de andere chicks jullie bruiloft tot in de puntjes organiseren en  stylen!

https://trouwbeleving.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_remove.svg